3 gode tips til at spare penge i weekenden

Weekender kan ofte godt koste noget mere, end man måske havde forventet. Ofte er der planer, og måske blev det en dyr bytur og op til flere restaurant eller cafe besøg. For mange folk er weekender hellige, og derfor skal der rigtigt hygges når den kommer. Hvis du prøver at spare penge op, så får du her nogle tips til, hvad du kan lave i weekenden uden, at det koster en bondegård. Læs med her.

Tag en slapper med krydsord og andre spil

Er der noget, hvor du kan spare penge på, så er det at slappe af med et godt spil. Det er måske slet ikke så tosset for dig at komme ned i gear, og der kan kryssord være god underholdning. Krydsord kan nemlig laves direkte fra sofaen, så du ikke engang behøver at flytte dig.

Når man spiller krydsord, så træner man også hjernen fordi man er nødt til at tænke. Krydsord kan derfor både være udfordrende, men også rigtigt sjovt. Hvis du er til kortspil og er alene, så kan du også tage et kabal spill.

 

Lav en lækker middag på budget

Hvis du var nødt til at aflyse weekendens restaurant besøg, så tab ikke modet! Du kan sagtens lave en lækker middag på budget. Måske du har en ven, veninde, kæreste eller familie som du gerne vil være sammen med? Så kan du med fordel lave en lækker middag. På internettet findes der masser af tips og inspiration til billige, lækre retter.

Når du ved, hvilke ingredienser du skal bruge, kan det også være en fordel at tjekke, hvilke butikker, som har tilbud. Måske er du heldig at finde det hele på bud.

 

Hold film maraton

Der er ingen tvivl om, at det er rigtigt hyggeligt at gå i biografen. Der er noget helt specielt over at træde ind i biffen, sætte sig til rette til en god film og spise popcorn. Men at gå i biffen ofte kan være dyrt, hvis man gør det ofte. Specielt, hvis man skal have en stor menu med sig. Derfor kan man springe weekendens biograftur over og lave sit eget filmmaraton.

Du kan eventuelt invitere nogle venner over, lave en stor portion popcorn i mikrobølgeovnen, smide dyner og madrasser i stuen og se film. I kan f.eks. udvælge nogle af jeres yndlingsfilm og køre et maraton hele natten. Måske tør i at holde gyseraften?

 

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.