4 måder en tyverialarm kan spare dig penge og give dig andre fordele

Pas på skilt

Når det kommer til en moderne tyverialarm, så kan de efterhånden en hel del. De har både røgalarm, vandalarm, videoovervågning og en masse andre smarte funktioner, men vidst du, at en tyverialarm faktisk kan sikre dig, du spare penge på dine forsikringer? Her er en lille guide der beskriver 4 ting, som kan gøre, du ved hjælp af en tyverialarm spare penge og slipper billigere for dine forsikringer og giver andre fordele.

  1. Tilføj en røgalarm til din tyverialarm. Vælger du, at sammen med din privatalarm, at den også skal have en røgalarm, så kan det udløse en rabat på forsikringen. Langt de fleste forsikringsselskaber tilbyder rabat på din indboforsikring, hvis du har en fastmonteret røgalarm. Desuden kan du med langt de fleste privatalarmer tilslutte en røgalarm, som er fastmonteret og dermed udløser rabat. Dog er rabatten ikke kæmpe stor, men typisk 3 til 5 % alt efter hvem man er forsikret hos.
  2. Spar penge på din privatalarm. Bare det alene, at ejer en tyverialarm som er koblet op på en døgnbemandet vagtcentral, giver det dig en rabat. Når den er døgnbemandet, så ved dit forsikringsselskab, at går din tyverialarm i gang, så sendes der en vagt ud med det samme. Dermed er dit hus mindre udsat for skader og dermed mindre risiko for udbetaling af erstatning. Derfor vil de mere end gerne have, at du har en privatalarm installeret.
  3. Glemmer du nøglerne, så køb en G4S alarm. Har du en G4S alarm og du en dag kommer hjem til dit hus, men har glemt nøglerne, så kan G4S komme og låser dig ind. For alle med G4S alarm har en nøgleboks med et sæt af huset nøgler, ude foran huset. Så er det bare, at ringe til vagtcentralen og forklare situationen og de kommer og låser dig ind. Virkelig praktisk og rigtig god sikkerhed, at have, hvis man en dag skulle miste sine nøgler eller de bare er blevet væk og man ikke kan finde dem.
  4. Hold øje med huset via din smartphone. Med stort set alle slags tyverialarmer i dag, kan man holde øje med den via en app. Med appen, kan du slå din privatalarm til og fra, få besked hvis alarmen aktiveres og en masse andre smarte ting. Hvis du sammen med din tyverialarm har videoovervågning, kan du via din app, se live billeder fra dit hus og se om der nu skulle være noget galt. Sådan en funktion er især smart, hvis børnene skal være alene hjemme for første gang, da du så kan se om alt er som det skal være. Kommer der indbrud, kan du se hvor i huset det er og hvordan det foregår.

Moderne alarmer kan meget i dag og hvis du er en af dem der har sin egen, kan du sove roligere end dem som ikke har. Alle undersøgelser viser, at en tyverialarm nedsætter risikoen for indbrud, men ikke fjerner den. Alligevel nedsættes risikoen med 70 % som er en hel del. Derfor kan det for mange hustande, betale sig, at få en installeret. Læs mere på www.tyverialarm-guide.dk.

Comments

Super gode råd du kommer med. Helt sikkert noget de fleste kan bruge, hvis man overvejer at købe en alarm til hjemmet.