Bliv sportsstjerne!

Hvis du vil tjene de store penge, så er det i gang med at kridte fodboldstøvlerne, golfkøllen eller tennisketsjeren. Udover at være god til sport, så gør det ikke noget hvis du ser godt ud. Der er mange penge at hente fra alverdens sponsorer fra store virksomheder, der sælger mærkevarer. Hvis du får drengene til at råbe eller tøserne til at skrige, så er der gode muligheder for et godt forspring i den farverige sportsindustri.

En kort liste over store indtjeninger hos store navne fra forskellige sportsgrene:

  • Karoline Wozniacki, 62 millioner kroner i 2011.
  • Niclas Bendter, 27 millioner kroner i 2011.
  • Tiger Woods 418 millioner kroner i 2010.

Jeg har talent

Du finder hurtigt ud af, at du er en af de bedste, da du nemt vinder over dine modstandere i din klub. Du skal sørge for at holde dit talent ved lige via konsistent træning. Det er også en god ide at få så meget information som muligt fra sin træner og lytte til de små tips. Det er en god idé at observere verdenseliten i fjernsynet eller på youtube.

Bliv sportsmanager

Hvis du ikke har sportstalentet med dig, kan du være heldig at finde et ungt talent, som du kan træne op og derved tjener procenter af millionindkomsten. Det bør være en sportsgren du i forvejen har forstand på. Ellers er det altid muligt at finde mere information i en sportsklub, på nettet eller på biblioteket. Mange unge sportsstjerner med talent er rigtigt gode uden hjælp. Med den rette hjælp til at forfine deres teknik kan de nemt blive til superstjerner. Det er altid nemmere for en observatør at finde fejl i de tekniske detaljer, som sportsudøveren har svært ved at finde. Det er en god ide at tager billeder og video af de bevægelser, som skal forfines, hvorved analysearbejdet kan gøres sammen med sportsudøveren.

Kom med ind i kampen!