Danmarks største pengebunke

Send penge til pengebunken og vær med til at lave den største pengebunke i Danmark. Find dine 50 ører og send dem ind! Du har også mulighed for at overføre et beløb elektronisk, hvorefter den mønt eller mønter du ønsker havner i pengebunken. Du kan medsende en beskrivelse af dig eller din virksomhed og få den vist som sponsor på pengebunken.dk. Selv en enkelt krone kan gøre en forskel for bunkens størrelse. Du kan få mere information om, hvordan du bidrager til bunken.

Du kan se den nuværende pengebunke på ovenstående billede. Skynd dig og tilføje din mønt i bunken. De mest kreative bidragsydere får en fremhævet plads på sponsorlisten.

Andre ideer

Der er mange måder at finde sin plads på internettet, ligesom the million dollar page, som fik uhyggelig meget opmærksomhed på meget kort tid, hvor en studerende endte med at indskrabe 1 million dollars til sine studier. Fantastiske historier får mange efterfølgere, hvor der har været mange, der har forsøgt at skabe samme succes via den samme strategi. Du kan lave samme nummer, hvis du får den rigtige ide og internettets masser synes ideen er tilstrækkeligt innovativ.

Hvordan får jeg den gode ide?

Du kan starte med at lave en hjernestorm, hvor du skriver alle dine ideer ned og arrangerer dem i et mindmap. Ifølge mange eksperter, så kan du få 1000 ideer og deriblandt er der kun én der er rigtig god, som kan blive til en succes. Du kan prioritere dine ideer i forhold til hvor nemme de er at udføre og hvor stor gevinst du forventer. ideer der er nemme at udføre med høj gevinst bør prioriteres højest. Husk på at plukke de lavest hængende æbler først! Det er en god ide at være et par stykker for at vurdere de forskellige ideer. Det er vigtigt at udnytte vi mennesker er forskellige og derfor kan generere flere og bedre ideer, hvis vi brainstormer sammen.

God jagt!