Genopbyg din krop

Grzegorz Nowak har det sjovt med Snowmerdinger mens han tager en pause fra snowboard

Hvis du er syg og dårlig, så har du ikke energi til at tjene penge. Derudover mister du store mængder tid på at pleje din syge krop, og alle ved, at tid er penge. Her er opskriften til, hvordan du sparer penge, ved at genopbygge din krop.

Hold i ryggen

Hold i ryggen med symptomer som besværlig vejrtrækning og det er svært at bukke sig. Den optimale opskrift for helbredelse videregives her. Torsdag klokken 13:30 får jeg et meget slemt hold i ryggen, mens jeg sidder på min kontorstol og arbejder. Det er en meget ubehagelig oplevelse og jeg bliver nødt til at gå hjem klokken 15:00. Det er svært at køre i bil, da det gør ondt, at dreje kroppen, men jeg vurderer, at det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at komme hjem.

Amol

Når jeg kommer hjem får jeg massage af kæresten, og der kommer en del amol på området, hvor smerterne er størst. Det varmer og løsner op i musklerne. Jeg læser også på internettet at, der kan være forskellige årsager til hold i ryggen. Det kan være, at man har lavet en forkert bevægelse med kroppen, svag ryg eller stress. Det er vigtigt at finde årsagen til hold i ryggen og gøre noget ved det.

Busrejsen til Canazei

Rejsen var bestilt til snowboardferie i Italien for et par dage siden - det må være den perfekte kur mod hold i ryggen. Det var ikke specielt fedt, at få hold i ryggen lige inden en fed snowboardferie. Fredag morgen startede med en times udstrækning, 2 panodiler og en cykeltur på arbejde. Det er godt at holde sig igang, så længe det ikke gør alt for ondt. Fredag klokken 13:30 starter busturen til Italien og jeg frygter det værste. Omkring klokken 21:00 fik jeg store smerter og så vidt jeg husker, røg en enkelt panodil ned. Det er en god ide at sidde på forskellige stillinger og lave udstrækningsøvelser så vidt muligt. Busturen var ikke den mest behagelige oplevelse i verden, men man overlever.

Ned ad bakken

På med udstyret og hen til liften. Der strækkes ud og forsigtigt drønes ned ad det isklædte bjerg. Der er plusgrader i løbet af dagen, og frost om natten, så bjerget er en fin hård isklump at falde på om morgenen. Fordelen er, at dejlig fart kan opnås.
Når kroppen bliver varm, så løsner det op i ryggen og efter et par dage på snowboard var rygsmerterne næsten helt væk. Det blev en dejlig ferie alligevel og jeg var klar til en stærk indsats på arbejde, da jeg kom tilbage.

Spar tid ved at holde dig i gang! Husk at ernære dig me HelePlanter.dk.