Køb billig benzin

Det er ikke altid nemt at tanke bilen på det rigtige tidspunkt, så den optimale besparelse opnås. Priserne på benzin er rekordhøje men nogle morgener er prisen i øjeblikket under 12 kroner per liter 95 oktan. I uge 42 i 2012 viste det sig, at priserne var høje om mandagen men faldt med cirka en halv krone i løbet af ugen. Det kan være, at det er en god ide at handle sidst på ugen i stedet for starten af ugen. Hvad er jeres erfaringer?

En anden vigtig faktor er, at hvis din bil har en benzintank på 60 liter, så vil du typisk tanke når der er cirka 10 liter tilbage. Du vil derfor tanke 50 liter per gang. En besparelse på 50 øre per liter giver 25 kroner. Det er ikke meget i forhold til mange andre steder at spare penge. Hvis du bruger din bil meget og tanker ofte, så kan det meget vel være, at du kan spare mange penge ved at tanke på strategisk kloge tidspunkter.

Det er en fordel at se på frekvensen af de ydelser eller varer du køber, og på den baggrund vurdere besparelsen. Pointen er, at det sjældent kan betale sig at bruge tid og energi på varer eller ydelser, som du sjældent køber, hvor besparelsen er lav.

Hvilket kup har du gjort for nylig?