Kommenter spil

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2008_IWL_Spring_Festival_Commentators.jpg

Bliv spilkommentator på Youtube, Twitch TV, GOM TV, MLG, IPL, og du får muligheden for at tjene penge på reklamer, som bliver tilgængelige via Google Adsense eller Youtube partnerprogrammet. Det kræver en del arbejde, da dine video'er i gennemsnit skal have flere tusinde views og det skader ikke, at have en stor mængde subscribers. Det kræver, at du bruger tid på dine videoer, så kvaliteten bliver tilstrækkelig høj, så seere gerne vil komme tilbage til din hjemmeside eller Youtube-kanal, for at se mere indhold og mulighed for at klikke på flere reklamer. Det er derfor vigtigt, at du kender spillet godt og forstår de strategier og spillemetoder de gode spillere anvender.

Du skal sørge for at kommentere på kampe mellem gode spillere eller gode hold i populære computerspil som DOTA 2, Leagues of legends (LOL), Starcraft 2, Counter Strike, eller et af de andre populære spil. Derudover er det vigtigt at have noget originalt ikke copy rightet indhold, såsom en video-log (VLOG), hvor du fortæller om spillerne, deres spillestil og de baner de skal spille.

For at blive en god kommentator skal du vælge din stil, sjov, seriøs, alvorlig eller en helt anden unik stil. Det vigtige er, at det skal være underholdende.

Analyser til betting

Du kan eksempelvis kommentere på nogle kampe af nogle Starcraft spillere, som skal til en stor tournering, som eksempelvis MLG. Dine seere kan derefter bruge dine analyser til at lave online væddemål på eksempelvis Pinnacle Sports. Det vigtigste for dig er, at du får mange seere, så du kan tjene penge på reklamer. En ekstra indtægtskilde kan være, at du selv anvender dine analyser til online betting, som du også kan kommentere på youtube eller som et stream.

Quick Guide

  1. Find nogle replays fra vigtige og eller interessante kampe.
  2. Læg dine kommentarer på kampen.
  3. Læg din video på nettet.
  4. Kommenter på kampene Live via streaming.

Kommenter så det spil!

Hvilke spil vil du gerne have kommenteret? Smid en kommentar herunder.