Optimer din virksomhed med disse tre tiltag

Om det handler om at spare tid, forenkling af processer, eller om motivation af ansatte, vil ledere altid lede efter måder at optimere deres virksomhed på. Nogle gange kan det være de små ting der gør den store forskel, hvor du vil kunne finde gode optimeringsmuligheder ved små tiltag i din virksomhed. Vi kommer her med tre bud, på mindre tiltag, vi tror på kan skabe den store forskel for dig og din virksomhed.

Overskueligt regnskabsprogram

Det første du kan gøre, er at anskaffe dig selv og din virksomhed et let overskueligt regnskabsprogram. Der findes mange programmer der overkomplicerer det at føre regnskab, hvor du vil kunne drage stor fordel af at anskaffe dig et fuldautomatisk regnskabsprogram.

Her vil du hurtigere kunne få et nemmere overblik over din virksomheds regnskab, uden selv at gøre noget. Du vil tage billeder af dine bilag, hvor regnskabsprogrammet vil klare resten. På den måde vil du spare tid og ressourcer på selv at ordne regnskabet, og overlader de tidskrævende processer til et automatiseret program.

Du slipper på den måde for bogføring, og kan fokusere på mere vigtige ting for din forretning. Både dit moms- og årsregnskab bliver altså udarbejdet for dig, hvor du samtidig får et forståeligt økonomisk overblik over din virksomhed.

På den måde vil du løbende få rapporter, der giver et fuldt overblik, og indsigt i virksomhedens økonomiske situation. På den måde får du en masse luft, ved ikke at skulle bruge tid på at bogføre og ordne regnskab.

Enterprise Ressource Planning

Et Enterprise Ressource Planning (ERP) system har det formål at forbinde arbejdsprocesser i virksomheden, på tværs af afdelinger som lager, salg, økonomi og produktion. Du vil på den måde kunne samle arbejdsprocesser, og håndtere salg, indkøb, ordrebehandling m.m., i en fleksibel ERP-løsning, der vil kunne give dig et stabilt overblik over din virksomhed.

Du vil på den måde kunne effektivisere arbejdsprocesser, hvor dine medarbejdere vil komme til at spare tid og opnå en bedre datakvalitet, hvor dine medarbejdere vil kunne nyde fordel af alle muligheder der er ved et effektivt ERP-system.

I vil altså komme til at arbejde smartere, og i én database, der vil kunne give en mere strømlinet proces, med et større og bedre overblik.

Bedre kontormøbler

En måde du kan motivere dine medarbejdere i deres daglige arbejde, kan være ved at skaffe dem bedre kontormøbler. Specielt ved kontorarbejde foregår meget af dagen siddende, hvorfor det kan være en stor motivation at få møbler der giver en bedre komfort.

Du kan heldigvis finde billige og gode kontormøbler, der vil kunne give dine medarbejdere en høj moral, uden du som virksomhed behøver bruge alt for mange penge.

Det kan også være ved at købe et hæve/sænke bord, hvor dine medarbejdere vil få muligheden for at skifte arbejdsposition, og dermed øge forbrændingen mens de arbejder. På den måde kan du få en sundere arbejdsplads, hvor dine medarbejdere har mulighed for at stå op og arbejde.

Til sidst kan det også være en mulighed at motivere dine medarbejdere ved at opgradere jeres mødelokaler. Det kan f.eks. være ved at købe whiteboards der muliggør at holde møder, hvor du har mulighed for at skrive og illustrere.

Motivation af medarbejdere kan have en stor effekt på produktiviteten, hvorfor det ikke må undervurderes, hvad en opgradering af kontormøbler kan føre til.

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
12 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.