Print selv jeres labels i god kvalitet

Bruger I mange labels i jeres virksomhed, så vil I vel også gerne have, at disse labels er af en høj kvalitet. Der er mange brancher, der bruger labels af forskellige slags i det daglige.

Med en labelprinter kan I selv nemt og hurtigt få printet labels med både bogstaver, tal, stregkoder og logoer. Lige, hvad I måtte have brug for.

Labels skal være letlæselige og holdbare

Når man bruger labels, så er det først og fremmest en meget praktisk foranstaltning. De er med til at ordne, sortere, kvalificere, navngive og så videre. Altså noget, som man i de fleste brancher har stort brug for.

De er også praktiske i forhold til at gøre arbejdsgange hurtigere og mere effektive. Derfor skal de ubetinget være letlæselige og holdbare. Ikke mindst skal de være lette at læse både for et øje og for en scanner. Kan de risikere at blive fejllæst, så kan det risikere at få store og alvorlige konsekvenser.

I mange brancher er det også en stor fordel, hvis disse labels er ret holdbare. Hvis de for eksempel skal kunne holde til at blive udsat for en regnbyge, en høj fugtighed eller almindelig vand. Er der risiko for det i din virksomhed, så bør I overveje at bruge labels, der er vandtætte.

Der bruges labels i mange brancher

Det kan være både meget små og gigantisk store virksomheder, der bruger labels regelmæssigt. Blandt de sidstnævnte er hospitaler, store møbellagre eller industrilagre, fragtfirmaer og så videre. Også den lille detailhandler kan have et vist forbrug af labels. Det kan være en del af deres koncept, at de dekorerer deres varer med et butiksmærke eller lignende.

Nogle firmaer har brug for, at deres labels har stregkoder og er koblet op på internettet, andre vil bare gerne have et unikt firmamærke.

I alle tilfælde er der væsentligt, at de anskaffer sig en virkelig god label printer. I bliver absolut mest tilfreds med en printer, der kan give jer de bedste labels, og som kan holde i længere tid.

Hvilken labelprinter skal vi vælge?

Så længe i vælger en labelprinter i god kvalitet, så må det komme an på jeres behov, om I vælger den ene eller den anden model. Se gerne på Delfis gode udvalg af printere, inden I beslutter jer.

De fleste af printerne kan kobles på internettet, men hvis I slet ikke har behov for at kunne det, så er der ingen grund til at vælge sådan en type.

Printerens størrelse og kapacitet spiller også en rolle for jeres valg. Her er det en god idé også at tænke på lidt længere sigt. Hvis i skal være fremtidssikret i forhold til labels og etiketter, så kan I vælge en, der er lidt større fra starten.

Delfi fører også alt, hvad I får brug for af ruller med virkelig mange meter af labels og etiketter. Så er I godt dækket ind, når I skal til selv at printe dem ud.

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.