Start aktiehandel i dag og øg din formue

Aktiemarkedet er lige nu i høj kurs, hvorfor flere benytter sig af denne anledning til at flytte opsparingen ud af banken og sætte dem i afkastgivende investeringer. Det kan lyde som en kompleks proces, men aktiehandel er let og nemt at gå til. Ønsker du derfor også at øge din formue, kan det være værd at begynde aktiehandel i dag.

Længe har det været almindeligt blot at have sin opsparing stående i banken, og langsomt vente til at den i årenes løb vil stige og vokse sig større. Med bankens nu negative rente er dette dog en næsten umulig proces, og man kan derfor vente mange år hvis man fortsætter med dette. Flere har derfor fået øjnene op for aktiemarkedet der med den rette indsigt og sats kan øge ens formue på blot få år.

Aktier for begyndere

At investere og opkøbe aktier kræver hverken en stilling som bankmand, professor eller økonomichef. Hvis man blot skaber en forståelse for aktiemarkedet og fastlægger en klar aktiestrategi vil enhver være i stand til at kunne tage del i aktiehandlen. Kigger man historisk set, har aktiemarkedet de seneste år givet et afkast på mellem 9-10 % om året i gennemsnit før inflation medregnes, hvilket indikerer at der er gode fremtidsudsigter for ens investering.

Der er derfor ingen grund til bekymring som nybegynder på feltet, da der er en stor sandsynlighed for, at ens opsparing i sidste ende vil vise sig at give afkast. Ligesom med alle andre investeringsmuligheder er intet dog sikkert og det kan derfor være en fordel at starte ud med en mindre indsats på nogle af de mest populære aktier. Find en artikel om hvordan du kommer i gang med at købe din første aktie på aktieskole.com.

Spred din investering

Aktiemarkedet er uforudsigeligt og påvirkes i høj grad af omverdens faktorer som vi sjældent er i stand til at påvirke. En given branche eller sektor kan derfor pludselig gå hen og blive fatalt ramt, hvilket kan have store konsekvenser for ens formue. Det anbefales derfor, at man som udgangspunkt vælger at sprede sine investeringer og således ikke lægger alle æg i én og samme kurv. Skulle uheldet være ude og en af dine investeringer bliver ramt af nedgang, vil du på denne måde fortsat have de øvrige investeringer at kunne koncentrere dig om.

Tænk langsigtet

Hvis du ønsker at skabe de mest sikre forudsætninger for din formue, er det en fordel at have tålmodigheden med og tænke langsigtet. Det anbefales derfor at man som nybegynder gør brug af køb-og-hold strategien, og derved vente op mod 10 år eller 30 år med at sælge.

Vælger du at købe en aktie uden forventning om at sælge den igen inden for den nærmeste fremtid, vil du automatisk opnå renters-rente effekten. Dette vil i særdeleshed komme dig til fordel hvis du starter tidligt med at investere. Ønsker du derimod at opnå et højere og hurtigere afkast, kræver det i stedet at man tør løbe en større risiko. 

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.